Meet 28 veiling

annenas

Member
Staff member
Orga
Beste fillies and gentlecolts,

Ook op Meet 28 in Kampen zullen wij weer een veiling organiseren aan het einde van de middag. Als je leuke pony-gerelateerde items hebt of graag custom merch maakt die je wilt verkopen, dan is de veiling hier de ideale mogelijkheid voor! Items die vrij beschikbaar zijn in winkels accepteren we niet voor de veiling.

Van de inkomsten organiseren wij weer nieuwe meets!

Voor artists is er zoals gebruikelijk de mogelijkheid een artist fee van 50% te vragen. Niet alleen kun je zelf een zakcentje verdienen, je draagt bij aan het voortzetten van de grote meets door 50% tot 100% van de opbrengsten van jouw item(s) te doneren aan BroniesNL.

Hoe doe je mee aan de veiling?

- Meld je items aan via de mail op orga @ bronies . nl en zet daarin een omschrijving en een foto. De aangemelde items worden in dit draadje geplaatst zodat ja alvast wat reclame kan maken.
- Plaats in een reactie zelf je items met een omschrijving en een foto.
- Breng je items op de meet zelf naar de orga-tafel. Dit moet uiteraard sowieso, ook als je ze niet van tevoren hebt aangemeld. ;-)

Er kan zowel met cash als met pin betaald worden. Voor pinbetalingen rekenen we een toeslag van 2% (dit zijn de kosten voor het gebruik van het apparaat).

Op het forum staan ook de regels voor de veiling. Lees deze even door en als je vragen hebt kun je altijd mailen.

We zien jullie en jullie items graag op Meet 28!
 
Back
Top