Meet 27 cosplay contest!

RarityBelle

Well-Known Member
Staff member
Orga
Admin
Het maakt niet uit waar je komt, elke taverne is anders. En door welke deur je ook binnen stapt, je wordt altijd verwelkomd door de meest interessante figuren. Van simpel geklede dwergen tot de meest over-dressed high elves. Dat is meer dan reden genoeg waarom er ook tijdens onze speciale Ogers & Oubliettes meet natuurlijk geen cosplay contest ontbreken! Wederom staat deze onder leiding staan met niemand minder dan yours truly and well dressed, RarityBelle!

Is je interesse opgewekt en wil je meedoen? Vul dan dit > inschrijformulier < in! Je kan je tot 23:59 op donderdag 31 maart, 2022 inschrijven!

Schitter als een bard die de show steelt op het podium of loop erbij als de meest modieuze barbarian aan deze kant van de Feywild! Het kan allemaal voorbij komen!

Uiteraard mag de winnaar een mooi(e) prijs(je) verwachten!

Wat technische uitleg: iedere deelnemer verzameld zich ongeveer 10 minuten voor de aanvang van de contest op de afgesproken plek (deze zal tijdens de opening van de meet bekend worden gemaakt). Tijdens de contest heeft iedere deelnemer heeft maximaal 2 minuten om zijn/haar/het's kostuum te showen aan zowel het publiek en de altijd kritische jury. Het performen van act is mogelijk in overleg.
 
Top